Konyaspor'da defans hattı alarma veriyor

Süper ligde kötü günler geçiren temsilcimiz Konyaspor'da sular durulmuyor. Bir türlü kadro istikrarını sağlayamayan Anadolu Kartalı, sağ stoper mevkisinde de büyük sıkıntılar yaşıyor.


Adil'in ilk hafta gördüğü kırmızı kart sonrası forma şansı bulan Uğurcan Yazğılı ilk maçlarda iyi performans gösterse de son oynanan Rize, Ankaragücü ve Beşiktaş maçlarında yaptığı kritik hatalarla Konyaspor'un puan kaybetmesinde adeta başrolü oynadı. Rize maçında iyi bir performans sergileyip gol bile atan Uğurcan son dakikalarda Rize'nin galibiyet gölünü sadece izlemekle yetindi. Ankaragücü maçına Stonejevic'in garabet sistemiyle çıkan temsilcimizde defans hattı sos verdi. Ankaragücü'nün Bajic'le bulduğu golde Uğurcan Hanousek'in ortasına engel olamadı daha doğrusu Honousek'e yetişemedi. Son olarak Beşiktaş maçında kendi kalesine gol atan Uğurcan, çok kötü oynayan ve moralsiz olan Beşiktaş'a adeta galibiyeti hediye etti.

Uğurcan geçen sezon da çok olmasa da bazı maçlarda forma giydi. Geçen sezonda önemli maçlarda yaptığı kritik hatalar hala hafızalarda duruyor. Vaduz'la oynanan maçta yaptığı büyük hatayla gole sebebiyet vermiş elenmemizde berbat zeminle beraber başrolü oynamıştı. Türkiye kupasında oynanan Gaziantep maçı penaltılara gitmiş, Uğurcan son penaltıyı kaçırmış ve kupadan elenmiştik. Hafızalarda kalan diğer bir maç ise Kayseri deplasmanıydı. Bu maçta Uğurcan ceza sahası içinde topa adeta smaç yapmış fakat hem hakem hem var hakemi penaltı vermemişti.

Sözün özü Uğurcan günden güne düşen form grafiği ve yaptığı kritik hatalarla malesef puan kayıplarına sebebiyet veriyor. Takıma acilen devre arası kaliteli sağ stoper takviyesi yapılması gerekiyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski