Konyaspor'da Miya ve Kravets gelişmesi

Konyaspor geçen sezon gösterdikleri performansla taraftarı ve camiayı hayal kırıklığına uğratan Miya ve Kravets ile 100. yılda devam etmeyi düşünmüyor.


Geçen sezonun başlarında gösterdiği performansla takdir toplayan, fakat kısa süre sonra büyük form düşüklüğü yaşayan ve devre arasından sonra genellikle yedek kulübesinde bekleyen Kravets takımda düşünülmüyor. 1 yıllık sözleşmesi daha bulunan futbolcu ile anlaşarak yollar ayrılmaya çalışıyor.

Diğer yandan bu sezon gösterdiği kötü performansla yedek kulübesine mahkum olan Miya'da takımda düşünülmeyen futbolcular arasında yer alıyor. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Ugandalı futbolcu büyük ihtimalle 100.yıl kadrosunda yer almayacak.

Afrika ve Mısır basınında yer alan haberlere göre, Mısır ekibi Zamalek, Konyaspor'un Ugandalı ofansif orta saha oyuncusu Farouk Miya için teklif yaptığı iddia edilmişti. .

MİYA VE KRAVETS KONUSUNDA YENİ GELİŞME

Konyaspor Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdiği listede Artem Kravets yer almazken, Farouk Miya listede yer alarak lisansı çıkarıldı. Ayrıca Ekrem Kayılıbal'ın şuan listede olmaması dikkatlerden kaçmadı.


BU HABERE EMOJİ İLE TEPKİ VER

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski