Bourabia Konyaspor için nokta atışı olur

2017-18 sezonunda 550 Bin Euro bedelle Konyaspor'a transfer edilen ve gösterdiği başarılı performansla İtalya Seria takımlarından Sassuola'ya 2,25 Milyon Euro bedelle transfer olan Mehdi Bourabia için Malatyaspor'un devrede olduğu haberleri yer almıştı.

Malatyasöz Haber sitesinde yer alan habere göre, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor orta sahayı güçlendirmek amacıyla Sassuolo’da sözleşmesi bitecek olan 29 yaşındaki Mehdi Bouraiba ile görüştü. Bouraiba konusunda transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor."

Malatyaspor yönetiminin ilgilendiği bir diğer 8 numara ise Rayyan Aabid'di. Sarı siyahlı ekip tercihini Rayyan Aabid'den yana kullandı ve futbolcuyla anlaşma sağladı.

Konyaspor yönetimi Sassaulo ile sözleşmesi 30 Haziran'da biten Mehdi Bourabia ile temasa geçip mali açıdan da uygunsa futbolcuyu ikna edip bir an önce sözleşme imzalamalıdır.

Konyaspor formasıyla 38 maçta forma giyen Bourabia 2 gol 2 asistlik bir katkı sağladı. Konyaspor Mehdi gittikten sonra 8 numara pozisyonun boşluğunu bir türlü dolduramamıştı.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski