Stanojevic takımda kaldı! İşimiz artık çok zor!

Konyaspor deplasmanda Hatayspor'a 3-1 mağlup oldu ve ligde kötü gidişatını sürdürdü. Bu maçtan sonra herkesin beklentisi teknik direktör Stanojevic'le yolların ayrılması yönündeydi fakat öyle olmadı. Yönetim kurulu Pazartesi akşamı bu konu üzerine toplantı yaptı. Toplantı sonucu teknik direktör Stanojevic'le devam etme kararı çıktı.


Böylelikle Konyaspor bu sezon ligden düşüş fermanını bir nevi imzalamış oldu. Futbolcular ve teknik heyet arasındaki bağ tamamen kopmuşken, sahada ne oynadığı hangi sistemle oynadığı belli olmayan bir Konyaspor varken, tamda araya milli ara girmişken, teknik direktör değişikliği adeta can suyu olabilirdi fakat olmadı! Fatih Özgökçen yönetimi yine taraftarı şaşırtmayıp geldiği günden bu yana hiç bir başarısı olmayan ve başarılı olmak adına en küçük bir umut zerresi vermeyen Sırp teknik direktör Stanojevic'le devam dedi. Sayın Fatih Özgökçen umarız bu kararından hemen şimdi döner ve takıma kaliteli vizyonlu bir Teknik direktör getirir. Yönetim eğer bu kararında inat ve ısrar ederse Konyaspor'un sonu kendi dönemlerinde küme düşen 1922 Konyaspor ve Konyaspor Basketbol gibi olur.

Konyaspor futbol takımı şuan bir belirsizlik içinde adeta debelenip duruyor. Sistem yok, taktik yok, aidiyet duygusu kalmamış,  gelen geçenin rahatlıkla yendiği bir takım haline gelmişiz... Stanojevic'le yollar ayrılmadığı sürece bu durum bu şekilde devam edip sezon sonu küme düşen dört takımdan biri olacağız malesef!

Vakit varken bir an önce tedbir alın sayın Yönetim!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski