İstifa yok! Restleşme var

Süper ligde kötü günler geçiren temsilcimiz Konyaspor'da sular bir türlü durulmuyor. Pendikspor faciası sonrası istifa eden Stonejevic'in yerine teknik direktör arayışları sürerken, Konyaspor kulüp başkanı Fatih Özgökçen bugün basın mensuplarının karşısına çıktı.


Taraftarın büyük bir bölümü Kulüp başkanı Fatih Özgökçen'den rahatsız durumda bulunurken, dün yapılan basın toplantısı duyurusunda Konyaspor taraftarı, Özgökçen istifa mı edecek diye umuda kapıldı. Basın toplantısı boyunca çok gergin ve stresli olduğu gözlenen Fatih Özgökçen kendisine eleştiri de bulunan taraftara ve basına sitemlerde bulundu. Yapılan bu basın toplantısı sonrası taraftar yönetime tepkisini dahada artırdı. Sosyal medyada Fatih Özgökçen'in açıklamalarına tepki gösteren yeşil beyazlılar Özgökçen'i bir kez daha istifaya davet etti.

Basın toplantısının son bölümünde gelen soruları cevaplayan Fatih Özgökçen kaleci Bernardoni'nin kulübe ihtar çektiğini fakat bu sorunun çözüldüğünü belirtti. Teknik direktör arayışlarının sürdüğünü bir çok teknik direktörle görüşme halinde olduklarını belirten Özgökçen, Kuyt ile görüşme yaptıklarını fakat henüz anlaşma olmadığını belirtti. Aykut Kocaman isminin gündeme geldiğini fakat bu ismin mevcut şartlarda bu kadro yapısı için uygun olmayacağı sonucuna vardık açıklamasında bulundu.

Sonuç olarak Konyaspor kulüp başkanı Fatih Özgökçen bu basın toplantısıyla beraber zaten gergin olan ortamı yumuşatmak yerine, adeta ateşe benzin dökerek dahada gergin bir ortam oluşturdu. Taraftar ve yönetim arasındaki mesafe ve uçurum daha da arttı. Bu ilerleyen süreçte Konyaspor'a daha da zarar vereceğe benziyor. Yolun sonunda malesef ışık görünmüyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski