Konyaspor'da Ankaragücü maçı öncesi önemli gelişmeler

Süper ligin 6.haftasında Ankara'da Ankaragücü'ne konuk olacak temsilcimiz Konyaspor'da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Geçen hafta sahasında Rizespor'a Soner,Calvo ve Uğurcan'ın zincirleme yaptığı hatalarla 3 puanı adeta hediye eden Konyaspor'da morallerin bozuk olduğu tahmin ediliyor.


Ankaragücü maçına 3 puan parolasıyla hazırlanan Konyaspor için bu zorlu deplasmanda alınacak 1 puan da kötü bir sonuç olmayacaktır. Rizespor maçında oynanan vasat futbol Ankara'da da oynanırsa mağlubiyet kaçınılmaz gibi görünüyor. Rizespor maçında özellikle Cicaldau, Muric ve Nzonzi'nin kötü ve etkisiz performansı dikkatlerden kaçmamıştı. Bu futbolcuların Ankaragücü maçında yedek olarak kulübede beklemesi yüksek ihtimal olarak görülüyor. Bruno Paz'ın hazır olması durumunda Nzonzi'nin yerine, Muric'in yerine Prip, Cicaldau'nun yerine de Yunus Mallı'nın ilk on birde başlaması bekleniyor. 

Bu arada Rizespor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Cikalleshi'nin 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Tecrübeli Arnavut futbolcu sezona çok güzel başlamış 3 gol 1 asistle 4 gole direk etki etmişti. Konyaspor Cikalleshi'nin yokluğunda Nelson Oliveira ile gol arayacak.

Savunma hattında Ahmet Oğuz, Calvo ve Guilherme'nin yerleri garanti gibi görülürken, sağ stoperde Uğurcan mı Adil mi oynayacak maç saati belli olacak. Uğurcan'ın Rizespor maçında harika oynayıp son dakika yaptığı basit hata, Uğurcan'ın performans ile alakalı kafalarda soru işareti bırakıyor. Uğurcan iyi bir stoper fakat kritik anlarda yaptığı hamle hataları ve yaşadığı kararsızlıklar bazen takımı yakabiliyor tıpkı Rizespor maçında olduğu gibi..Umarım Konyaspor Ankara'dan 3 puanla döner. Mağlubiyet olursa zor fikstür öncesi camiada ve taraftarda panik havası oluşabilir. Buda takıma negatif olarak yansır.

Konyaspor'un Ankaragücü maçına; Kalede Bernardoni, Savunmada Ahmet Oğuz, Uğurcan veya Adil,Calvo,Guilherme, Orta sahada Soner,Paz,Prip,Moreno,Yunus, Forvettte Nelson Oliveira şeklinde çıkması bekleniyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski