İlhan Palut bir an kendini Konyaspor teknik direktörü sandı

Süper ligin 5.haftasında deplasmanda Konyaspor'u 2-1 mağlup eden Rizespor'un Teknik direktörü İlhan Palut, maç sonu yaptığı açıklamada bir an kendini Konyaspor teknik direktörü sandı.

Palut maç sonunu değerlendirirken bir an Konyaspor teknik direktörü gibi "ilk golü attık kontrolü sağladık" ifadesinden sonra bir an duraksadı ve sözlerine şöyle devam etti. "Pardon ilk golü Konyaspor attı, biz hala kendimizi Konyaspor teknik direktörü sanıyor olabiliriz, özür dilerim" deyip tebessümle ifadelerine devam etti.

Ayrıca İlhan Palut'a maç sonu Konyaspor taraftarı sizi maç önü tribüne çağırmadı bu konuda ne düşünüyorsunuz sorusu soruldu. İlhan Palut ise şu ifadeleri kullandı. "Ben Konya'da daha önce 25-30 bin taraftarın hep birlikte İlhan Palut diye bağırdığı destek verdiği günleri unutamam bu konuda nankörlük edemem. Burada uzun süre görev yaptım Konya'yı seviyorum." Diyerek sözlerini tamamladı.

Konyaspor'da uzun bir dönem teknik direktörlük görevini üstlenen İlhan Palut, başarılı bir dönem geçirmişti. Konyaspor'la şampiyonluk ve şampiyonlar ligi mücadelesi veren başarılı teknik şampiyonluğu ve şampiyonlar ligine katılım hakkını kıl payı kaybetmişti. Konyaspor'la Konferans ligine katılan Palut ilk turda Bate Barisov'u elemiş, ikinci turda Vaduz'a elenerek Avrupa'ya veda etmişti.

Son olarak Konyaspor yönetimi ile fikir ayrılığına düşen başarılı çalıştırıcı Konyaspor yönetimi tarafından takımdan gönderilmişti. Bir süre takım çalıştırmayan İlhan Palut, bu sezonun başında Rizespor ile anlaştı. Rizespor'la transfer döneminde genç dinamik bir kadro kuran İlhan Palut oldukça başarılı bir tablo çiziyor.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski