Konyaspor hastası Murat Baydar'dan bilet fiyatlarına tepki

Konyaspor aşığı yılların tecrübesi Murat Baydar'dan bilet fiyatlarına tepki var. Baydar tepki olarak bundan sonraki maçlara gitmeyeceğini açıkladı. İşte Murat Baydar'ın paylaşımı;


"Bu kadar pahalı maç biletleri ve kombineler varken benim için stada gidip maç izlemek zaten bitmiştir. Artık 65 yaşında biriyim, bu arada zaten  emekliler olarak doğru dürüst zam da alamadık. Bunun üzerine maç biletleri ve kombinelere büyük zam yapılmış geçen yıla göre yaşlılara hiç bir indirim yapılmamış, bu kararla Fatih Özgökçen Başkan'ın yaşlı ve emekli insanları hiç önemsemediğini üzülerek görüyoruz. Bundan önceki yönetimler 60 yaş üstüne indirim yapıyorlardı bunlar ise büyük zam yaptı. Tam 59 yıldır maçlara gelen bir kişi olarak ben bu yönetim olduğu sürece ve bu şartlarda bir daha stada gitmem evimde televizyondan izlerim tüm emekliler ve yaşlılarda aynı benim gibi düşünüyorlar...." diyerek sözlerini tamamladı.

Konyaspor taraftarı bu sezon artan bilet ve kombine fiyatları için yönetime tepki gösteriyor. Fiyatların daha cazip bir hale gelmesini talep eden taraftarlara, Konyaspor yönetimi olumsuz yanıt verdi. Açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Fatih Özgökçen kombine fiyatlarında herhangi bir indirime gitmeyeceklerini açıkladı. Fakat maç günleri stadyum dışında etkinlik ve aktivitelerle taraftarın maça gelmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Konyaspor taraftarı bu sezon oynanan 3 iç saha maçında da tribünleri boş bırakmıştı. Sadece taraftar gruplarının olduğu kısımlar kısmen dolarken, diğer tribünlerdeki büyük boşluklar dikkatlerden kaçmadı. Sahasında oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 4 puan alabilen temsilcimiz tam 5 puan kaybetti. Arkasında itici gücü olmayan Konyaspor futbol takımı resmen taraftar desteği olmadan mücadele ediyor. Rakip takımlar için daha önce çekinilen bir yer olan Konya stadı şimdi malesef sıradan bir deplasman haline geldi.

Rakip futbolcular kadar hakemler için de rahat bir mekan haline gelen Konya stadı, hiç taraftar baskısı olmadığı için, hakemlerde de özgüven patlamasına sebep oluyor. Mesela Rizespor maçında Bahattin Şimşek Rize lehine verdiği penaltı kararında o kadar rahat ve özgüvenliydi ki bu zor kararda hiç tereddüt bile etmedi. Peki yoğun taraftar baskısı olsa aynı kararı bu özgüvenle verebilir miydi ?


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski