Konyaspor Dünya yıldızı ile prensipte anlaştı iddiası

Ajansspor'dan Selim Manav Konyaspor'un dünyaca ünlü yıldız orta saha futbolcusu Andros Towsend ile prensipte anlaştığını özel haberle duyurdu.


1991 yılında İngiltere'de doğan yıldız futbolcu son olarak Premier Lig ekibi Everton forması giydi. Karagümrük'le bir süre antrenmanlara çıkan futbolcu maddi konularda anlaşma sağlayamadı. Konyaspor Michalak takımdan ayrıldıktan sonra bu futbolcuyla temasa geçti ve prensipte anlaştı. Ajansspor'un deneyimli muhabiri Selim Manav bu haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Bu haber sonrası Konyaspor taraftarı bu transfer için umutlandı fakat bu transfer olumsuz olarak sonuçlandı. Futbolcu Karagümrük'le prensipte anlaşmış hatta antrenmanlara uzun bir dönem çıkmıştı. Son yapılan görüşmelerlerde Karagümrük'le maddi konularda görüş ayrılığı yaşandı ve bu transfer gerçekleşmedi.

Konyaspor kulübü bu durum üzerine futbolcu tarafı ile iletişime geçti transfer süresinin bitimine saatler kala futbolcu ile prensipte anlaşılmasına rağmen, maddi konularda görüş ayrılığı yaşandı. Bu transfer tıpkı Karagümrük'te olduğu gibi Konyaspor'la da olumsuz sonuçlanmış oldu.

Tam transfer bitti derken transferin son saatlerinde Konyaspor geçen sezon Ankaragücü forması giyen Gökhan Töre'yi kadrosuna kattı. 31 yaşındaki deneyimli orta saha ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Gökhan Töre daha önce Chelsea, Beşiktaş, Malatyaspor ve Ankaragücü gibi takımlarda forma giydi. Gökhan Töre form tutarsa Konyaspor'a büyük katkı vermesi ihtimal dahilinde, bundan sonraki aşamada bize düşen yapılan transferlere destek vermektir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski