İşte Rangelov'un son durumu

2014 yılında 500 Bin Euro bedelle İsviçre'nin Luzern takımından Konyaspor'a transfer olan Bulgar golcü Rangelov futbolu bıraktı.

Yüreğiyle oynadığı mücadeleci hırslı futbolla Konyaspor taraftarının unutamadığı futbolcular arasında yer alan Rangelov, 2014 yılında transfer olduğu Konyaspor'da 78 lig maçında 13 gol atan futbolcu, Türkiye kupasında 15 maçta 3 gol attı.

2017 yılında Konyaspor'dan Ümraniyespor'a transfer olan Rangelov, 27 maçta 9 gol  katkısı yaptı. 2018 yılında Almanya 3.Liginde yer alan eski kulübü Energie Cottbus'a transfer olan futbolcu burda 24 maçta 7 gollük bir katkı verdi.

Rangelov Türkiye serüveninden sonra alt yapısında yetiştiği Bulgaristan kulübü Slavia Sofia'ya transfer oldu ve 22 maçta forma giydi ve 3 gol atma başarısı gösterdi. Rangelov son olarak Zenit Filipovtsi forması giydi ve futbolculuk kariyerini sonlandırdı.

Rangelov'un forma giydiği takımlar şu şekilde ; Slavia Sofia, Strasbourg, Erzgebirga Aue, Energie Cottbus, Borussia Dortmund, Maccabi Tel Aviv, Luzern, Konyaspor, Ümraniyespor,1921 Krieschow,Zenit Filipovtsi

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski