Eski Konyaspor'lu Hurtado nerde ne yapıyor?

Konyaspor'a geldiği günden bu yana sakatlıkları ve performans düşüklüğü sebebiyle beklenen katkıyı sağlamayan ve sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilen Hurtado'da nerde ne yapıyor?

Konyaspor'dan ayrıldıktan sonra düşük bir ücretle Bulgaristan'ın Lokomotif Plovdiv takımına transfer olan futbolcu, burda da yeterince forma şansı bulamadı. Hurtado bu takımda sadece 2 maçta 25 dakikalık süre aldıktan sonra bu kulüple yollarını ayırdı.Daha sonra sırasıyla Union Esponala ve Alainza Lima formaları giyen futbolcu, son olarak ülkesi Peru'da Cienciano kulübüne transfer oldu. Hurtado bu kulüpte düzenli olarak forma giyiyor.

Hurtado'nun milli takımda sakatlığı sebebiyle mağdur olduğunu beyan eden Konyaspor yönetimi durumu FIFA'ya taşımıştı. Konyaspor'u haklı bulan FIFA Konyaspor'a o dönem 545 Bin Euro (5 Milyon 640 Bin TL) ödeme yapmıştı.

Diğer yandan Konyaspor'dan yıllık yaklaşık 1 Milyon Euro seviyesinde yıllık ücret alan Hurtado ise alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Konyaspor'la davalık olmuştu. Konyaspor ile Hurtado arasındaki FIFA'da ki dava devam ediyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski