İlhan Palut'un Guilherme planı

Süper ligin 5.haftasında Rizespor'u konuk edecek temsilcimiz Konyaspor'da maçın hazırlıkları sürüyor. Geçen maçta Başakşehir'i Cikalleshi'nin golüyle 1-0 mağlup eden temsilcimizde hedef 3 puan olarak belirlendi.


Eski takımına karşı mücadele edecek İlhan Palut ise milli maç arasında çok iyi bildiği eski kulübü Konyaspor'u derin analiz etti. Rizespor'u hızlı hücum eden ve deplasmanlarda kontra atak oynayan bir takım haline getiren Palut, Konyaspor'a da bu planla hazırlanıp Konya'dan puan veya puanlarla dönme hedefiyle sahaya çıkacak.

Edinilen bilgiye göre İlhan Palut Konyaspor'dan Guilherme'ye özel önlem alacak. Hücumu yönlendirmede etkin rol oynayan, maçlarda kilit pas, asist ve gol olarak skor katkısı yapan Guilherme bu maçta sert preslere ve markajlara maruz kalabilir. Konyaspor Guilherme'nin hem defansif hemde hücumsal anlamda verdiği özgüvenle genellikle hücuma sol kanattan çıkıyor ve skor üretmede bu kanattan daha başarılı oluyor.

İlhan Palut Konyaspor'a tedbir aldı, analiz etti çalıştı fakat peki Konyaspor İlhan Palut'a, Rizespor'a tedbir aldı mı ? analiz etti mi ? İlhan Palut'un takımları kompakt futbol oynayan, çok koşan, kontra atak oynayan ve pas oyununa hakim takımlar oluyor. Konyaspor teknik direktörü Stonejevic umarız Rizespor'u iyi analiz etmiştir.

Konyaspor'da Stonejevic ise maça ön alan plan presi ile başlaması bekleniyor. Konyaspor'a geldiği günden bu yana hücum ağırlıklı futbol oynatan deneyimli teknik direktör rakip alanda pres konusunda da ligin en iyilerinden biri haline getirdi Konyaspor'u, Kontra ataklarda da iyi sonuç alan Konyaspor, bu konuda hızıyla en etkili ismi olan Michalak başka bir takıma transfer olmuştu. Michalak'ın yokluğunda yeni transfer Prip bu görevi üstlenecek. Konyaspor'un çok şey beklediği transferlerden biri olan Prip Rizespor maçında görev alması bekleniyor

Bakalım Stonejevic ve İlhan Palut arasındaki yaşanacak büyük taktik savaşını kim kazanacak. Dileğimiz Konyaspor'un rahat bir galibiyet alıp haftaya lider başlaması..

Sıradaki Haber 👉🏻 Konyaspor istedi Alanyaspor kaptı.. İşte detaylar.Tıkla oku

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski