42gun.com Geri Döndü!

Yayına 2021 yılında başlayan yaptığı birbirinden ilginç, özgün içeriklerle beğeni kazanan 42gun.com sitesi yayın hayatına biraz ara vermişti. Konya spor medyasında olan boşluk ve lüzum üzerine tekrar yayın hayatına dönme kararı alan site 7 Eylül 2023 itibariyle yayın hayatına devam ediyor.

Konyaspor üzerine yapılan klasik içeriklerin yerine, özgün, kaliteli ilginç içeriklere imza atan ve bundan sonra da aynı hedefte yayın yapma kararı olan bu genç site günden güne gelişerek daha çok kitleye ulaşma hedefinde.. Konyaspor'un transfer döneminde imza attığı detay haberlerle binlerce ziyaret alan site yoluna emin adımlarla devam ediyor. 


Şimdiki mevcut Konyaspor kadrosu ve mevcut gelişmeler üzerine yapılan içeriklerle beraber, geçmiş dönemde forma giymiş futbolcu ve teknik direktörler üzerine de özel detay içerik paylaşmaktadır. Sitenin hedefi günden güne içerik kalitesini artırıp çok fazla haber içerik yapmak yerine az ama kaliteli, özgün içerik hazırlamaktır.

Ziyaretçilerimizden ricamız sitemizi günlük ziyaret etmeleridir. Sadece yeni haber yerine, emek verilerek yapılan özgün, ilginç içerikleri de okumalarını tavsiye ederiz. Sitemiz nasip olursa bundan sonra yayın hayatına ara vermeden içerik üretmeye devam edecektir. 

Temennimiz Konyaspor'un başarılı olmasıdır. Bizde bu başarının hikayesini, detay ve özel içeriklerle güzelleştirmek isteriz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski