Yeni Başkan Ömer Korkmaz oldu

Alınan başarısız sonuçlarla küme düşme hattının hemen üstünde bulunan Konyaspor'da belirsizlik sürüyor. Pazartesi günü yapılması gereken olağanüstü genel kurul yeterli çoğunluk sağlanamadığı ve başkan adayı çıkmadığı için haftaya ertelendi.


Mevcut yönetimde asbaşkan olarak görev yapan Adem Bulut'un aday olması beklenirken, sosyal medyadan gelen tepkiler ve eleştiriler üzerine Adem Bulut aday olmaktan vazgeçti. Gelinen süreçte ibre aday çıkmaması durumunda aday olacağını beyan eden Ekrem Coşkun'a döndü. Ekrem Coskun'un başkanlık görevi için çalışmalara şimdiden başladığı, güçlü bir yönetim kurmak için şehrin önde gelen işadamları ile görüşmeye başladığı öğrenildi. 27 Kasım Pazartesi günü saat 14:00'de yapılacak olağanüstü genel kurulda çoğunluğa bakılmaksızın seçim yapılacak.

Diğer yandan gelen bilgilere göre Uğur İbrahim Altay'ın girişimleri ile şehrin önde gelen işadamları ile görüşmeler yapıldığı, görüşmelerde olumlu sonuç alınması halinde yeni başkan ve yönetimin maddi olarak çok güçlü isimlerinden oluşması bekleniyor. Bu konuda en büyük engel Konyaspor'un yüksek borcu olduğu ve bu durumun yönetime gelecek kişileri tedirgin ettiği belirtiliyor.

Gelişme: Konyaspor Genel kurulunda başkan adayı olan Ömer Korkmaz Konyaspor Başkanlığına seçildi.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski