Konyaspor'da kötü gidişat sürüyor

Sahasında ligin en kritik maçına çıkan temsilcimiz Konyaspor, bu sezonun belkide tarihinin en kötü futbolu ve mücadelesiyle direk rakibi olan Sivasspor'a 1-0 mağlup olarak adeta kendi ipini kendi çekti.


Maç öncesi galibiyet parolasıyla çıkılan maçta rakip kaleye şut dahi çekmekte zorlanan Konyaspor, berbat bir futbolla sahadan mağlup ayrılarak kendini ateş hattına attı. Daha önce sahasında ligde direk rakibi olan Rizespor ve Pendikspor'a da mağlup olan temsilcimiz şimdide yine direk rakibi olan Sivasspor'a 3 puanı elleriyle hediye etti. Maç boyunca Calvo ve Guilherme dışında ne yaptığı belli olmayan Konyaspor'lu futbolcular, sahada adeta turist Ömer gibi dolaştı.

Sivasspor golü Adil'in artık klasik hale gelen skandal hatasıyla bulurken, bu golden sonra Sivasspor'lu futbolcular maçın uzatma dakikalarına kadar yerden kalkmayıp adeta yatarak maçı bitirdi. Maçın bazı bölümlerinde Sivasspor'lu futbolcular kevgire dönen Konyaspor orta sahasını ellerini kollarını sallayarak rahatça geçip zaman zaman Konyaspor kalesinde tehlike oluşturdu.

Devre arasına kadar olan periyotta 4 maçın 3'ünde deplasmana çıkacak temsilcimiz sırasıyla deplasmanda Fenerbahçe ve Samsunspor'la oynayacak. Ardından sahasında Kayserispor'u konuk edip yine deplasmanda İlk yarının son maçı olan Galatasaray maçına çıkacak.

Sonuç olarak Konyaspor bu 4 maçtan en az 4 puan çıkaramazsa ligin ikinci yarısında çok daha zor günler bizi bekliyor. Temennimiz bu 4 maçtan en az 4 puan çıkarıp devre arası yapılacak adam akıllı takviyelerle ligin ikinci yarısına başlayıp bu bataklıktan kurtulması!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski