Calvo eski Galatasaray teknik direktörünü üzdü

Konyaspor'un başarılı stoperi Calvo milli takımda gollerine devam ediyor. Golcü stoper özelliği olan futbolcu özellikle attığı kafa golleriyle adından sözettiriyor.

Calvo son olarak Kosta Rika milii takımı ile eski Galatasaray teknik direktörü Mancini'nin çalıştırdığı Suudi Arabistan milli takımı arasında oynanan maçta kafa golü atarak takımının karşılaşmayı 3-1 kazanmasında büyük rol oynadı. Konyaspor geçen sezon transfer olan milli futbolcu Konyaspor'daki başarılı performansı ile takdir topladı. Abdülkerim'in Galatasaray'a transfer olması ile sol stoperde sıkıntı yaşayacağını düşünen taraftar, Calvo'nun başarılı performansı ile bu kaygısından kurtuldu.

Calvo lider özelliği ile takımın çoğu maçta aksayan sağ stoper bölgesini tecrübesiyle idare etti. Bu transfer dönemi de sağ stoper bölgesine transfer yapmayan Konyaspor, son maçlarda Uğurcan'ın başarılı performansı ile umutlandı. Calvo ile iyi bir uyum yakalayan Uğurcan'ın bundan sonraki maçlarda ilk 11'de görev alması bekleniyor.

Calvo futbol hayatına Herediano kulübünde başladı daha sonra sırayla Municipal, Nordsjaelland, Santos, Deportivo Saprissa, Minnesota United, Chicago Fire ve San Jose formaları giydi. 

Konyaspor'a geçen sezon transfer olan başarılı milli stoper istikrarlı çizgisini bu sezon da koruyor. Uğurcan Yazğılı ile iyi bir ikili olan Calvo, son Rize maçında kademesini kaybetmiş takımın gol yemesine sebep olanlardan biri olmuştu. Tabi yenilen bu golde Calvo kadar Uğurcan Yazğılı'nın da payı vardı. Rizespor'lu futbolcu gole giderken onu ceza sahası dışında düşürmek veya müdahale etmek yerine golü taraftarlarla beraber oda izlemişti.

Bunu küçük bir yol kazası olarak görüp gereken dersler alınmalı benzer hatalar bi daha yapılmamalı..Umarız bundan sonraki maçlarda böyle basit hatalarla  Konyaspor'un puan kaybına sebep olunmaz.

Sıradaki Haber => Cikalleshi'ye flaş transfer teklifi 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski