Abdülkerim Bardakçı konusunda yeni gelişme

Gelecek sezon iddialı bir kadro ile girme planları yapan temsilcimiz Konyaspor'da transfer çalışmaları sürerken, bazı önemli futbolcularına da talipler artmaya devam ediyor.

Son olarak Konyaspor'da bu sezon gösterdiği başarılı performans ile milli takıma kadar yükselen Abdülkerim Bardakçı için Beşiktaş ve Galatasaray transfer girişiminde bulunmuştu.

Beşiktaş'ın Abdülkerim Bardakçı için Konyaspor'a Tyler Boyd artı bir miktar ücret önerisinde bulunduğu iddia edilmişti. Abdülkerim'in sözleşmesi 31 Mayıs 2022'de sona eriyor.

Beşiktaş'ın Konyaspor'a teklif ettiği kanat oyuncusu Tyler Boyd geçen sezonun ikinci yarısı Sivasspor'da kiralık olarak forma giydi. Boyd Sivasspor'da çıktığı18 maçta 6 gollük katkı sağladı.

Abdülkerim Bardakçı'nın olası ayrılığı durumunda Defans hattında Ahmet Çalık'la beraber Marin Anicic görev yapması bekleniyor. Geçirdiği ağır sakatlığını büyük oranda atlatan Bosna Hersek'li futbolcu antrenmanlara başlamıştı. 

Konyaspor'da stoperde bir diğer alternatif ise Adil Demirbağ.. Geçen sezon fazla forma şansı bulamayan futbolcu, bazı maçlarda yaptığı kritik hatalarla dikkat çekmişti.

Bu arada Abdülkerim Bardakçı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Konyaspor başkanı Fatih Özgökçen: "Abdülkerim Bardakçı için şuanda bize ulaşmış resmi bir teklif yok, kendisini bir yere göndermeyi düşünmüyoruz." Açıklamasında bulundu.


BU HABERE EMOJİ İLE TEPKİ VER

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski