Gidecekler ve Kalacaklar belli oluyor

Gelecek sezon iddialı bir kadro ile girme planları yapan temsilcimiz Konyaspor'da gidecek ve kalacak futbolcuların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. 

Yeni Meram Gazetesinden Hüseyin Turgut sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Konyaspor'daki son gelişmeleri aktardı. işte detaylar
Konyaspor'da iç ve dış transfer çalışmaları bugün itibariyle hız kazanacak. Dış transfer, iç transfere göre şekillenecek. Transfer listesinin yabancı oyuncu kuralının değişecek olması nedeniyle yerli isimlerden oluştuğu öğrenildi. 

Konyaspor'da bazı futbolcuların geleceği ile ilgili belirsizlik sürüyor. Milosevic'in şu an için kalacağı öğrenilirken, sözleşmesi biten Jevtovic ile rakam konusunda anlaşma sağlanamadı ancak görüşmeler sürüyor ve anlaşma zemini aranıyor. Kiralık sözleşmesi biten Edouk, Oğuz Kağan, Diamonde ile yollar ayrıldı. Performansı büyük eleştiri alan Miya'nın sözleşmesi 1 yıl daha var. Miya'nın kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor.

Shengelia ile sözleşme düşünülmezken, Alper ile ilgili karar 2-3 gün içinde verilecek, bu oyuncuda son karar İlhan Palut'un... Aninic'in sakatlığına göre sözleşme yenilenebilir. 
(Hüseyin Turgut/Yeni Meram)

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski