Eski Konyasporlu 37 yaşında gollerine devam ediyor

2010-2011 sezonunun devre arasında 1 Milyon Euro bedelle Polonya'nın Widzew Lodz takımından Konyaspor'a transfer olan Marcin Robak futbol yaşamına 37 yaşında ülkesinde devam ediyor.


2011 yılının Ocak transfer döneminde Yılmaz Vural'ın raporu doğrultusunda transfer edilen Polonyalı golcü, Konyaspor formasıyla ligde çıktığı toplam 48 maçta 13 gol atarak beklenen performansın uzağında kalmıştı.

Konyaspor'da 1,5 sezon boyunca forma giyen futbolcu Süper ligde çıktığı 13 maçta 5 gol, 1.Ligde çıktığı 32 maçta 8 gollük bir performans sergiledi. Konyaspor'dan sonra kısa bir dönem Mersin İdman Yurdu forması giyen futbolcu beklenen performansın uzağında kalarak ülkesine döndü.

Robak ülkesine döndükten sonra adeta gol makinasına döndü. Futbolcu transfer olduğu Pogon Szczecin takımında 49 maçta 32 gollük bir katkı sağladı.

Robak daha sonra ülkesinin güçlü takımı Lech Poznan'a transfer oldu. Golcü futbolcu bu takımla çıktığı 26 maçta 20 gollük bir katkı sağladı. 

Daha sonra yine ülkesinin takımı Slask Wriclow'a transfer olan futbolcu bu takımla çıktığı 62 maçta 37 gollük bir katkı sağladı.

Futbolcu son olarak eski takımı Widzew Lodz takımına transfer oldu ve halen bu takımda forma giyemektedir. Polonyalı golcü bu sezon çıktığı 10 maçta 5 gollük bir katkı vererek, 37 yaşında olmasına rağmen formundan hâlâ bir şey kaybetmediğini ispat etti.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski