Sehic Konyaspor'u unutamıyor

Konyaspor tarihinin en önemli kalecileri arasında yer alan Bosna Hersek'li milli kaleci İbrahim Sehic Konyaspor'u unutamıyor.


Bu sezon Konyaspor'dan Suudi Arabistan'ın Al-Khaleej takımına yaklaşık 1 milyon Euro bedelle transfer olan Sehic, Instagram hesabında hâlâ Konyaspor formalı fotoğrafını kullanıyor. Kulüp bilgilerini Al-Khaleej olarak güncelleyen milli eldiven fakat resmini değiştirmedi. Sehic'in bu davranışı çok sevdiği Konya ve Konyaspor'a olan sevgisini birkez daha ortaya koydu.

Sehic sözleşme bitimine 1 yıl kala kulübe para kazandırıp gitmesi Konyaspor camiası ve taraftarı tarafından övgüyle karşılanmıştı. Konyaspor'la başarılı sezonlar geçiren Bosna Hersek'li milli eldiven, takımın unutulmaz futbolcuları arasında yerini aldı.

Konyaspor'a Erzurumspor'dan transfer olan Sehic, o dönem Galatasaray'dan transfer teklifi almasına rağmen Konyaspor'a söz verdiği için Konyaspor'u tercih etmişti. Bosna Hersek milli takımında bir çok maça çıkan ve takımın halen kaptanliğını yapan Sehic milli maçlarda görev almaya devam ediyor.

Geçen sezon Cikalleshi'nin kiralık olarak forma giydiği Al-Khaleej takımına bu sezon bonservisi ile transfer olan Sehic Konyaspor'a yaklaşık 1 Milyon Euro bonservis bedeli kazandırmıştı. Sehic'in Konyaspor'la sözleşmesi bu sezon sonu bitiyordu. Sehic'e bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar diliyoruz. Umarız Konyaspor'da bir gün antrenör olarak görev alır. Çünkü onun gibi değerlere Konyaspor kulübünün ihtiyacı var.

Bu sezon Fransa liginden tecrübeli kaleci Bernardoni'yi transfer eden Konyaspor çıktığı 5 maçta kalesinde 4 gol gördü. Rizespor maçına kadar iyi bir performans gösteren Bernardoni, yediğimiz 2.golde topa gelişi güzel vurdu bu topu rakip kazandı araya atılan topta Calvo'nun kademesini kaybetmesi, Uğurcan'ın rakibe müdahale etmek yerine sadece golü izlemesi, kaleci performansını da gölgelemiş oldu.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski