Alban Meha Konyaspor'u unutamıyor

2015-2016 sezonunda Konyaspor'a Almanya'nın Padeborn kulübünden bedelsiz olarak transfer olan ve şuan futbol yaşamına Almanya Bölgesel liginde devam eden Alban Meha Konyaspor'u unutamıyor.


Attığı frikik golleriyle dünyaca tanınan futbolcu, Konyaspor'da da attığı frikik golleriyle adından sıkça söz ettirmişti. Meha Konyaspor'la çıktığı 39 lig maçında 4 gol ve 5 asistlik katkı yaptı.

2017 yılında Konyaspor'dan ayrılan Kosovalı futbolcu bir süre kulüpsüz kaldıktan sonra, 2018 yılının başında Ürdün ligi takımlarından Al Faisaly'a transfer oldu. Burada istediği performansı sergilemeyen futbolcu Almanya bölgesel ligi takımlarından Elversberg'e transfer oldu. Bu takımla 13 maçta forma giyen futbolcu 2 gollük bir performans sergiledi.

Meha bu sezonun başında yine Almanya bölgesel ligi takımlarından Hessen Kassel'e transfer oldu ve 33 maçta 4 gollük bir performans sergiledi.

Alban Meha sosyal medya hesabından sık sık Konyaspor'la alakalı paylaşımlarda bulunuyor. Konyaspor sevgisi gittiği günden beri hiç eksilmeyen Kosovalı futbolcu, Konyaspor taraftarı tarafından da çok seviliyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski